Alsidigt og professionelt murerarbejde

Dagnæs Murerforretning påtager og udfører alle former for murerarbejde og altid med særlig vægt på høj kvalitet og service. Med valget af os er du sikret en pålidelig og lyttende samarbejdspartner, som i fællesskab med dig vil forsøge at udarbejde den bedste løsning efter dine ønsker.

Hos Dagnæs Murerforretning er vi murermestre og har erfaring med at servicere de fleste. Fra store virksomheder til private husejere og alt midtimellem. Det er også en vigtig værdi for os, at de aftalte betingelser og leveringstider bliver overholdt.

Hvad vi (blandt andet) kan tilbyde af murerarbejde

  • Modernisering af badeværelser
  • Facaderenovering (også puds og vandskuring)
  • Tilbygning og ombygning
  • Energioptimering af din bolig
  • Renovering af ældre huse

Vi ved, at to opgaver ikke er ens. Derfor sørger vi for, at vi sætter os ordentlig ind i den pågældende opgaves krav og forhold inden arbejdet påbegyndes. Vores ansatte er grundige og dygtige indenfor murerfaget.

 

Vi står også for totalentreprisen

Vi arbejder også gerne med specialopgaver, hvor der kræves høj ekspertise og godt håndværk. Vi kan være behjælpelige fra start i hele byggeprocessen og til det færdige projekt. Skal du være sikker på, at kvaliteten er i top, og at der er gennemsigtighed i dit byggeprojekt, så står vi gerne for hele projektet.

 

Hvis du vil vide mere

Trænger dit hus til en facaderenovering? Eller vil du gerne indhente et uforpligtende tilbud på en ombygning? Så kan vi træffes på telefon 75 64 24 32. Vi kører primært ud i områderne omkring Hedensted, Horsens og Skanderborg.