Facaderenovering - Stor erfaring med opgaver i Horsens, Hedensted & Skanderborg

Brush-up eller nødvendig renovering
I de fleste huse kan en grundig boligrenovering eller facaderenovering skabe større glæde i hverdagen og en højere ejendomsværdi. Når vi ser på din bolig med professionelle øjne, kan vi hurtigt vurdere, hvad der bedst kan betale sig for dig. Når vi hos Dagnæs Murerforretning går ind til en renovering, ønsker vi at skabe forandring for kunden, som gavner denne på lang sigt, og ikke bare foretage en her-og-nu-løsning.

Vi har lavet facaderenovering før: Vi guider igennem vores erfaring og ekspertise

Vores erfaringer med renoveringer af boliger spænder vidt, lige fra meget omfattende projekter, hvor hele boligen skal renoveres eller der skal laves om- eller tilbygning, til de mindre og mere enkle opgaver, f.eks. en enkelt facade, der trænger til et nyt udseende.

I vores projekter arbejder vi tæt på beboerens intimsfære, hvorfor vi under renoveringen har fokus på at have en god dialog med bygherre og inddrage dem i processen. Vi er lydhøre over for alle forskellige forudsætninger, interesser, bekymringer, ønsker og ideer. Du kan også kigge vores referencer igennem for inspiration.

Vi mener; uanset projektets omfang skal du som kunde kunne se tilbage på en god oplevelse, hvor kvalitet og ordholdenhed vægter tungest, hvorfor vi altid sørger for at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider. En facaderenovering er en opgave, der kan hjælpe dig til at opnå præcis den drømmebolig du har i tankerne.

Ring i dag
Ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for boligrenovering, står vi altid gerne til rådighed med vejledning og et uforpligtende tilbud. Vi kører fra Horsens, og leverer dermed murerarbejde til Skanderborg, Hedensted og resten af Midtjylland. Ring i dag på 75 64 24 32. Har du en opgave inden for facaderenovering kan du roligt ringe til os, og vi kan gennemgå projektet sammen. 

Få et uforpligtende tilbud

Med værksted i Horsens, dækker vi hele nærområdet, bl.a. Skanderborg, Hedensted og resten af Midtjylland. Hvis du mangler en dygtig murer, er du altid velkommen til at ringe på 75 64 24 32 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.