Flisebussen – vi kører ud i Horsens, Hedensted og Skanderborg

Går du med tankerne omkring at forny dit hjem med klinker, har vi nu etableret Flisebussen.

Flisebussen er et nyt koncept hvor vi bringer klinkeprøverne til dig. En opbygget kasse, opbevarer de mest moderne klinkeprøver i forskellige farver og størrelser. Derved får du bedst indblik i hvordan de forskellige klinker arter sig i dit hjem, med den belysning I har i de forskellige rum.

Klinker kan være flotte i det skarpe lys i forretningen, men ændrer sig til en anden klinke i ens eget hjem. 
Dertil kører vi altid rundt med vores udvalg af epoxyfuger og mørtelfuger, således vi kan sammensætte det flotteste klinkegulv, specialt til jeres hjem

Som en ekstraordinær service hos Dagnæs Murerforretning tilbyder vi at komme ud til dig i Horsens, Hedensted, Skanderborg og omegn med vores flisebus – et rullende showroom, hvor vi kan fremvise vores udvalg af fliser og klinker til hjemmet.

Flisebussen er et populært koncept, som du kan benytte, hvis du ikke har mulighed for at besøge det lokale byggemarked, og når du gerne vil afprøve, hvilke fliser der passer bedst ind hos dig, inden du køber dem. Med vores flisebus kan du i ro og mag vælge, hvordan dit nye gulv eller nye væg skal se ud og dermed sikre, at farven og størrelsen passer til stilen i resten af dit hjem.

Vi leverer kvalitetsfliser for en hver smag

Flisebussen fra Dagnæs Murerforretning præsenterer det mest moderne sortiment af fliser. Vi sælger fliserne i samarbejde med bla. STARK og Bygma, så du er sikker på at få noget ordentligt fra en velkendt leverandør.
Dertil kører vi altid rundt med vores udvalg af epoxyfuger og mørtelfuger, således at vi kan sammensætte det flotteste klinkegulv, specielt til jeres hjem.
Skulle det alligevel ske, at vi ikke har det, du søger specifikt, så skaffer vi det. Vi kører ud med repræsentation af hele sortimentet, så du kan se stilen og mærke kvaliteten i eget hjem. Nemt og bekvemt.

Skal flisebussen besøge dig?

Det behøver ikke at være besværligt at vælge fliser til hjemmet. Med flisebussen får du et uforpligtende tilbud – bragt lige til din dør. Det er altid fagfolk, der kommer på besøg med bussen, så du får al den rådgivning og vejledning med, som du har behov for, til dit valg af fliser.   

Book besøg af flisebussen nu: Ring til Dagnæs Murerforretning på telefon 75 64 24 32.

Få et uforpligtende tilbud

Med værksted i Horsens, dækker vi hele nærområdet, bl.a. Skanderborg, Hedensted og resten af Midtjylland. Hvis du mangler en dygtig murer, er du altid velkommen til at ringe på 75 64 24 32 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.