Referencer

Hos Dagnæs Murerforretning lægger vi stor vægt på at vores kunder er helt igennem tilfredse med vores arbejde og at vi står tilbage med et stykke arbejde vi kan være stolte af.

Vi står altid parat til at hjælpe dig – uanset om du er privatkunde eller om det er i forbindelse med et større erhvervsprojekt, så vi er din murer!

Vi lægger vægt på at have dialog igennem hele projektforløbet, for derved at sikre at resultatet er præcis efter dit ønske. Det giver begge parter en sikkerhed for at arbejdet munder ud i det bedst tænkelige resultat.

I galleriet herunder, kan du se et lille udsnit af vores arbejde. Der er billeder fra både renoveringer af badeværelser, facaderenoveringer, tilbygning og andet murerarbejde.

Du er velkommen til at finde inspiration og eventuelt spørge ind til de enkelte opgaver.

 

Udført flisearbejde i Eurodan typehus, i en mørk 30x60 klinke. Med det rette lysindfald, vil denne klinke give en flot kontrast til de hvide badeværelses elementer som giver et flot stilrent udtryk.

 

 


Badeværelse udført i en lys grå 30x60 klinke på gulvet. Det flotte lysindfald fra det store vindue i gavlen samt Velux vinduerne, giver flisen et flot sammenspil med de hvide badeværelses elementer. På væggene er der valgt en 10x60 klinke i samme serie, uden forbandt, som giver rene linjer til et ellers klassisk og stilrent badeværelse.

 


Det oprindelige badeværelse er opført i røde 10x20 fliser på væggene, som var moderne da man opførte husene i 70´erne. Kunden ønskede en modanisering af badeværelset samt en omforandring, da man ikke længere ønskede badekarret, men derimod en bruseniche. Der blev valgt en lys beige 30x60 klinke til gulvet, som giver et naturligt lyst rum, da man oveni sløjftede et vindue. Denne type klinke giver en større rumfølelse samt et roligt stilrent rum med de store klinker. På væggene bruges der hvide blanke 10x30 fliser til den nyopførte bruseniche.

 


 

Gennemførte badeværelser i en flot mørk granit. De bare træbjælker komplimentere granittens rå look og giver badeværelset et imponerende udtryk.

 

 

Større ombygning af en gammel bank om til en jack and jones butik i Skagen. Butiksfacaden skulle opbygges med større vindues partier, dette betød også at den mest besøgte penge automat i jylland, skulle flyttes. Efter et par ugers hårdt arbejde stod dette flotte resultat og pryder Skagens gågade. 

I efteråret 2017 sendte vi en af vores dygtige murere, til Norge for at lave en Heidis Beerbar. 
Opgaven bestod i at lave badeværelserne med hvide Metrofliser, som giver et klassisk og stilrent look. Samt denne imponerende bar lavet af skaller fra granit, som giver Heidis Beerbar et råt og naturligt look.

 

Badeværelset afsluttet i samarbejde med VVS kompagniet. I badeværelset er der lagt en mørk 30x60 cm klinke både på gulv og væg.

 

 

De hvide metrofliser ses ofte som udsmykning på offentlige steder som caféer, restauranter og i køkkener verden over.

De glaserede overflader har vundet indpas, hvor man gerne vil udtrykke renhed og stilrent design. Ikke mindst fordi den glatte finish gør rengøring og vedligeholdelse hurtig og overskuelig.

Vi kalder dem metrofliser, grundet deres traditionelle brug, og de er blevet et hit. Det er ikke længere blot på trendy udskænkningssteder og restaurationer at den lille flise er populær, men i høj grad også i private hjem, hvor de hvide fliser er blevet en uundværlig klassiker i både moderne og traditionel indretning

Med metrofliser i dit hjem får du en klassisk og stilren indretning, der på én og samme tid er både individuel, afdæmpet og dristig. Denne smukke flise er prikken over i'et i ethvert selvbevidst hjem.

Kontakt os, og hør mere om mulighederne for hvordan vi hjælper dig videre med dine tanker om fornyelse eller nybyg.

 

 

Trappe færdiggjort ved kundes fortrappe. Her er brug en teglklinke, som giver illusionen af granit. Indenfor er samme klinke brugt til at beklæde et trin ned til udestuen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud

Med værksted i Horsens, dækker vi hele nærområdet, bl.a. Skanderborg, Hedensted og resten af Midtjylland. Hvis du mangler en dygtig murer, er du altid velkommen til at ringe på 75 64 24 32 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.