Badeværelser

Uanset om du blot skal have skiftet et par ødelagte klinker, eller det er tid til at bygge et nyt badeværelse, kan vi hos Dagnæs Murerforretning levere det helt rigtige produkt. Vi har stor erfaring med alle former for murerarbejde til badeværelser lige fra mindste reparation til store projekter – uanset om opgaven er stor eller lille – så er vi din murermester. Vi kan blandt andet varetage alt i:

  • Fliser
  • Klinker
  • Ombygning af badeværelse
  • Renovering

Vi kan både udføre enkelte arbejder eller varetage totalentreprise på hele badeværelset ved f.eks. boligrenovering og tilbygninger, eller nybyggeri. Ved at lade os udføre en totalentreprise får du så lidt koordination og besvær som muligt med dit nye badeværelse. Vi har faste og betroede samarbejdspartnere med gode referencer, så du er garanteret et arbejde af høj kvalitet.

Kvalitet i badeværelset

Når vi skal lave et badeværelse – eller dele af et badeværelse – sørger vi altid for, at kundens ønsker til det færdige produkt er det vigtigste. Arbejdet skal ikke blot være af høj kvalitet, men slutproduktet skal også have det ønskede udseende. Vi har stor erfaring med individuelle ønsker, som vores kunder måtte have, og vi giver os tid til, før arbejdet går i gang, at indgå i en dialog, hvor vi gennem kundens ønsker og vores faglige sparring finder den rigtige løsning.


 Badeværelse i horsens - Udført af professionel murer

Få et tilbud i dag
Vores erfarne murere står altid klar til at varetage din opgave i badeværelset. Du kan altid kontakte os for en professionel vurdering af dine behov og naturligvis et uforpligtende tilbud. Vi kører fra Horsens og laver badeværelser, klinker og fliser Skanderborg, Hedensted og resten af Midtjylland. Ring til os allerede i dag på 75 64 24 32.

Få et uforpligtende tilbud

Med værksted i Horsens, dækker vi hele nærområdet, bl.a. Skanderborg, Hedensted og resten af Midtjylland. Hvis du mangler en dygtig murer, er du altid velkommen til at ringe på 75 64 24 32 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.