Referencer

Hos Dagnæs Murerforretning lægger vi stor vægt på at vores kunder er helt igennem tilfredse med vores arbejde og at vi står tilbage med et stykke arbejde vi kan være stolte af.

Vi står altid parat til at hjælpe dig – uanset om du er privatkunde eller om det er i forbindelse med et større erhvervsprojekt, så vi er din murer!

Vi lægger vægt på at have dialog igennem hele projektforløbet, for derved at sikre at resultatet er præcis efter dit ønske. Det giver begge parter en sikkerhed for at arbejdet munder ud i det bedst tænkelige resultat.

I galleriet herunder, kan du se et lille udsnit af vores arbejde. Der er billeder fra både renoveringer af murerarbejde.

Du er velkommen til at finde inspiration og eventuelt spørge ind til de enkelte opgaver.

Se eksempler på badeværelsesrenovering her

Ønsker du at blive ringet op?

​Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Ring til telefon 75 64 24 32 eller skriv en e-mail til: casper@dagnaes-murer.dk for et uforpligtende tilbud og en billig pris.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Galleri​

​Større ombygning af en gammel bank om til en jack and jones butik i Skagen. Butiksfacaden skulle opbygges med større vindues partier, dette betød også at den mest besøgte penge automat i jylland, skulle flyttes. Efter et par ugers hårdt arbejde stod dette flotte resultat og pryder Skagens gågade.

​I efteråret 2017 sendte vi en af vores dygtige murere, til Norge for at lave en Heidis Beerbar.

Opgaven bestod i at lave badeværelserne med hvide Metrofliser, som giver et klassisk og stilrent look. Samt denne imponerende bar lavet af skaller fra granit, som giver Heidis Beerbar et råt og naturligt look.

Badeværelset afsluttet i samarbejde med VVS kompagniet. I badeværelset er der lagt en mørk 30×60 cm klinke både på gulv og væg.

De hvide metrofliser ses ofte som udsmykning på offentlige steder som caféer, restauranter og i køkkener verden over.


De glaserede overflader har vundet indpas, hvor man gerne vil udtrykke renhed og stilrent design. Ikke mindst fordi den glatte finish gør rengøring og vedligeholdelse hurtig og overskuelig.

Vi kalder dem metrofliser, grundet deres traditionelle brug, og de er blevet et hit. Det er ikke længere blot på trendy udskænkningssteder og restaurationer at den lille flise er populær, men i høj grad også i private hjem, hvor de hvide fliser er blevet en uundværlig klassiker i både moderne og traditionel indretning

Med metrofliser i dit hjem får du en klassisk og stilren indretning, der på én og samme tid er både individuel, afdæmpet og dristig. Denne smukke flise er prikken over i’et i ethvert selvbevidst hjem.

Kontakt os, og hør mere om mulighederne for hvordan vi hjælper dig videre med dine tanker om fornyelse eller nybyg.​

Trappe færdiggjort ved kundes fortrappe. Her er brug en teglklinke, som giver illusionen af granit. Indenfor er samme klinke brugt til at beklæde et trin ned til udestuen​

Vi står også for totalentreprisen

kvalitets håndværk hver gang

fokus på kundens tilfredshed