Vi hjælper med renovering af badeværelse

Drømmer du om en renovering af badeværelse? Så står DAGNÆS MURERFORRETNING klar til at hjælpe dig med et helt nyt badeværelse. Vores murerfirma er beliggende i Horsens, men vi kører gerne ud til kunder i Hedensted, Skanderborg og omegn.

Der kan være flere grunde til, at tiden er ved at være inde til at renovere badeværelse. Hvis du ikke selv har erfaring med renovering, er det altid en god idé at lade en professionel murer som os til at hjælpe dig med at lave et nyt badeværelse.

Vi sørger for både for at levere de nødvendige produkter samt renovere forskellige dele på badeværelset uanset opgavens omfang. Vi kan således varetage enkelte arbejdsopgaver eller lave en totalentreprise alt efter behov og ønsker til badeværelsesrenovering.

Totalentreprise er en god løsning for dig, der gerne vil undgå alt, hvad der hedder koordinering, planlægning og besvær. Vi har faste samarbejdspartner, som vi samarbejder med ved eksempelvis totalentreprise og renovering af badeværelser.

Vi tilbyder:
​ 

  • høj kvalitet
  • fleksibilitet
  • levering og montering af produkter.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger altid af opgavens omfang. En renovering kan både drejer sig om små tiltag eller større tiltag. Før vi kan give dig en endelig pris, sørger vi derfor altid for først at drøfte dine ønsker og behov.

Her er det vigtigt for os, at vi leverer et godt resultat, så slutproduktet får det ønskede udseende. Vi har generelt stor erfaring med at imødekomme individuelle ønsker – uanset om det drejer sig om en lille eller stor renovering.

Hvad koster et nyt badeværelse?

​Et nyt badeværelse kan indebære alt lige fra lægning af nye fliser til en ombygning eller større renovering. Derfor vil vi altid lave et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, der ønsker et nyt bad.

Kontakt os for flere informationer

Hvis du har yderligere spørgsmål til priser, arbejde eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. vi sørger altid for at tilbyde en professionel vurdering inden, vi går i gang.

Ring til telefon 75 64 24 32 eller skriv en e-mail til: casper@dagnaes-murer.dk for et uforpligtende tilbud og en billig pris.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Reference 9​

​Skift af klinker i badeværelse, bryggers og gang.

Eksisterende klinker blev banket af og der blev tilrettet fald i badeværelse og rettet gulve til i de øvrige rum og lagt en flot grå 60×60 klinke med lys grå epoxy fuge.

Reference 8

Reference 7

​Badeværelset afsluttet i samarbejde med VVS kompagniet. I badeværelset er der lagt en mørk 30×60 cm klinke både på gulv og væg.

Reference 6

​Gennemførte badeværelser i en flot mørk granit. De bare træbjælker komplimentere granittens rå look og giver badeværelset et imponerende udtryk.

Reference 5

​Det oprindelige badeværelse er opført i røde 10×20 fliser på væggene, som var moderne da man opførte husene i 70´erne. Kunden ønskede en modanisering af badeværelset samt en omforandring, da man ikke længere ønskede badekarret, men derimod en bruseniche. Der blev valgt en lys beige 30×60 klinke til gulvet, som giver et naturligt lyst rum, da man oveni sløjftede et vindue. Denne type klinke giver en større rumfølelse samt et roligt stilrent rum med de store klinker. På væggene bruges der hvide blanke 10×30 fliser til den nyopførte bruseniche.

Før

Efter

Reference 4

Badeværelse udført i en lys grå 30×60 klinke på gulvet. Det flotte lysindfald fra det store vindue i gavlen samt Velux vinduerne, giver flisen et flot sammenspil med de hvide badeværelses elementer. På væggene er der valgt en 10×60 klinke i samme serie, uden forbandt, som giver rene linjer til et ellers klassisk og stilrent badeværelse.​

Reference 3

​Udført flisearbejde i Eurodan typehus, i en mørk 30×60 klinke. Med det rette lysindfald, vil denne klinke give en flot kontrast til de hvide badeværelses elementer som giver et flot stilrent udtryk.

Badeværelse renovering 2

Badeværelse renovering 1

Toilet og entre i Bredballe

Vi står også for totalentreprisen

kvalitets håndværk hver gang

fokus på kundens tilfredshed