Få en professionel lægning af fliser

Overvejer du at få en professionel lægning af fliser? Så er du landet det rette sted. Ved DAGNÆS MURERFORRETNING har vi mange års erfaring med lægning af fliser. Vores murerfirma ligger i Horsens, men vi kører gerne til Hedensted, Skanderborg og omegn.

Har du længe gået over overvejet, om tiden er inde til en udskiftning af gulvklinker eller andre fliser enten udendørs eller indendørs? Så har vi etableret flisebussen til formålet. Flisebussen kører ud til kunder i omegn, der har brug for at få en klinkeprøve.

Vi tilbyder en række moderne klinker og fliser i forskellige størrelser og farver, som du nu har mulighed for at tage et kig på, inden vi lægger dem. På den måde kan du forinden være sikker på, at de passer til dit hjem.

Vi tilbyder:
​ 

  • klinker og fliser i forskellige farver, størrelser og mønstre
  • professionel lægning af fliser og lægning af klinker.

Hvad koster det at få lagt fliser?

Når vi kører ud til dig i vores flisebus, sørger vi for, at du får en faglig og professionel rådgivning undervejs. Det vil sige, at vi står på sidelinjen og hjælper dig med at træffe de rigtige valg, hvis du bliver i tvivl.

Fordelen ved, at vi kommer rundt i vores flisebus, er desuden, at du kan få et indblik i vores respektive priser. For det er klart, at vores priser på lægning af fliser også afhænger af valg af materialer. Vi sender altid fagfolk, der har mange års erfaring inden for området, ud.

Inden vi kommer med en endelig pris, vurderer vi derfor først opgavens omfang og giver et uforpligtende tilbud lige til døren. Den endelige pris afhænger blandt af, om det drejer sig om fliser til et køkken, en køkkenvæg eller badeværelse. Derudover vil vi beregne pris pr. m2.

Ønsker du et besøg?

​Hvis du allerede nu er interesseret i at få besøg af vores flisebus samt dygtige og kompetente medarbejdere, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper med en professionel lægning af fliser.

Ring til telefon 75 64 24 32 eller skriv en e-mail til: casper@dagnaes-murer.dk.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står også for totalentreprisen

kvalitets håndværk hver gang

fokus på kundens tilfredshed