Vi hjælper med renovering af badeværelse

Drømmer du om en renovering af badeværelse? Så står DAGNÆS MURERFORRETNING klar til at hjælpe dig med et helt nyt badeværelse. Vores murerfirma er beliggende i Horsens, men vi kører gerne ud til kunder i Hedensted, Skanderborg og omegn.

Der kan være flere grunde til, at tiden er ved at være inde til at renovere badeværelse. Hvis du ikke selv har erfaring med renovering, er det altid en god idé at lade en professionel murer som os til at hjælpe dig med at lave et nyt badeværelse.

Vi sørger for både for at levere de nødvendige produkter samt renovere forskellige dele på badeværelset uanset opgavens omfang. Vi kan således varetage enkelte arbejdsopgaver eller lave en totalentreprise alt efter behov og ønsker til badeværelsesrenovering.

Totalentreprise er en god løsning for dig, der gerne vil undgå alt, hvad der hedder koordinering, planlægning og besvær. Vi har faste samarbejdspartner, som vi samarbejder med ved eksempelvis totalentreprise og renovering af badeværelser.

Vi tilbyder:

  • høj kvalitet
  • fleksibilitet
  • levering og montering af produkter.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger altid af opgavens omfang. En renovering kan både drejer sig om små tiltag eller større tiltag. Før vi kan give dig en endelig pris, sørger vi derfor altid for først at drøfte dine ønsker og behov.

Her er det vigtigt for os, at vi leverer et godt resultat, så slutproduktet får det ønskede udseende. Vi har generelt stor erfaring med at imødekomme individuelle ønsker – uanset om det drejer sig om en lille eller stor renovering.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Et nyt badeværelse kan indebære alt lige fra lægning af nye fliser til en ombygning eller større renovering. Derfor vil vi altid lave et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, der ønsker et nyt bad.

Kontakt os for flere informationer

Hvis du har yderligere spørgsmål til priser, arbejde eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. vi sørger altid for at tilbyde en professionel vurdering inden, vi går i gang.

Ring til telefon 75 64 24 32 eller skriv en e-mail til: casper@dagnaes-murer.dk for et uforpligtende tilbud og en billig pris.

RING
75 64 24 32