Få hjælp til renovering af hus

Har du brug for en professionel murer til renovering af hus? Så er du landet det helt rette sted. Ved DAGNÆS MURERFORRETNING laver vi alt inden for renovering. Vores murerfirma er beliggende i Horsens, men vi kører også ud til kunder i Hedensted, Skanderborg og omegn.

Trænger dit hjem til en grundig og professionel renovering? Hvis du ikke selv har hverken overskuddet eller kompetencerne til det, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har med tiden renoveret mange huse og tilbyder derfor også at stå for hele totalentreprisen, hvis du gerne vil undgå alt, hvad der hedder koordinering og besvær.

Vi har et professionelt og tæt samarbejde med mange forskellige samarbejdspartnere, som vi tit og ofte trækker på ved eksempelvis en større renovering. Selvom vi har mange års erfaring som murermester, optimerer vi altid kvaliteten på en husrenovering ved at trække på vores samarbejdspartnere, som hver især er specialister på deres område.

Vi tilbyder:
​ 

  • høj kvalitet og grundighed
  • totalentreprise efter eget ønske
  • alle former for renoveringsopgaver af huse.

Hvad koster en renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus afhænger altid af flere faktorer. Der kan for eksempel være forskel på en større renovering og en mindre ombygning. Vi foretager også en totalrenovering af hus, hvis det er nødvendigt.

Med vores mulighed for at lave totalentreprise garanterer vi for, at du kommer i mål til tiden. For os er det vigtigt med en tæt og god dialog allerede fra begyndelsen. Derfor kan vi ikke give dig en endelig pris, før vi har vurderet renoveringens omfang, Herefter sørger vi for at give dig et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

Når vi hjælper vores kunder med husrenoveringer, sørger vi altid for at være alsidige og grundige. Derfor kan du også forvente, at alle opgaver bliver lavet til tiden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Hvis du er interesseret i flere oplysninger eller ønsker at vide mere om vores priser på renovering af hus, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Ring til telefon 75 64 24 32 eller skriv en e-mail til: casper@dagnaes-murer.dk for et uforpligtende tilbud og en billig pris.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står også for totalentreprisen

kvalitets håndværk hver gang

fokus på kundens tilfredshed