Profil

Dagnæs Murerforretning er et alsidigt murerfirma med en kundekreds, der omfatter alt fra store virksomheder til private husejere.

Vi løser alle typer opgaver inden for murerfaget. Fra modernisering af badeværelser, facaderenovering og tilbygninger, til fra renovering af ældre huse samt energioptimering af din bolig.

Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst firma, der altid leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

Vi lægger vægt på det gode håndværk. Det betyder, at vi kvalitetssikrer alt arbejde vi udfører, og at vi er omhyggelige med at vælge de rette materialer. Du kan se reference og billeder fra nogle af vores tidligere opgaver her.

Kontakt os gerne uforpligtende for hjælp, rådgivning og inspiration. Tlf.: 7564 2432

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i flere oplysninger eller ønsker at vide mere om vores priser på renovering af hus, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Ring til telefon 75 64 24 32 eller skriv en e-mail til: casper@dagnaes-murer.dk for et uforpligtende tilbud og en billig pris.

RING
75 64 24 32